လိုအပ္သမွ်
ကန္ဇြန္းရြက္
ဆီ
ပုဇြန္ေၿခာက္မႈန္႔
ဆမ္ဘားငရုတ္ႏွစ္
ၾကက္သြန္ၿဖဴ
ဆီ
ပုဇြန္ေၿခာက္မႈန္႔
ဆမ္ဘားငရုတ္ႏွစ္
ၾကက္သြန္ၿဖဴ
ကန္ဇြန္းရြက္ေတြကို ေၿခြၿပီးေရစင္စင္ေဆးပါ.. ဆီအိုးတည္ၿပီး ဆီပူလာရင္ ၾကက္သြန္ၿဖဴေထာင္းထားတာထည္႔ၿပီး ဆီသတ္ပါ.. ပုဇြန္ေၿခာက္မႈန္႔နဲ႔ ငရုတ္ႏွစ္ေတြထည္႔ၿပီး ေမႊေပးပါ.. အနံ႕ေမႊးလာရင္ ကန္ဇြန္းရြက္ေတြထည္႔ၿပီး အနည္းငယ္ႏြမ္းေအာင္ ေၾကာ္ေပးပါ.. စလံုးက ပင္လယ္စာစားေသာက္ဆိုင္ေတြမွာ အမ်ားစုစားေလ႔ရွိတဲ႔ ကန္ဇြန္းရြက္ငပိေၾကာ္ေလး ရပါၿပီ..
No comments:
Post a Comment