Wednesday, September 5, 2012

ငါးပဲငပိ



လိုအပ္သမွ်

တီလားပီးယားငါး
ပဲငပိအခ်ိဳ
ၾကက္သြန္နီ
ဆား၊ နႏြင္းမႈန္႔
ဆီ

တီလားပီးယားငါးကို ေလးပိုင္းပိုင္း ဆား နႏြင္းနယ္ၿပီး ေၾကာ္ပါတယ္.. ဟင္းအႏွစ္နဲ႔စားမွာမို႔ အရမ္းၾကြပ္ေအာင္ မေၾကာ္ပါဘူး.. ၾကက္သြန္နီကို အကြင္းလိုက္လွီးၿပီး ဆီသတ္ ပဲငပိေလးေလာင္းထည္႔ၿပီး ေရနည္းနည္းခမ္းေအာင္ ခ်က္ေပးပါ.. ၃မိနစ္ေလာက္ေနရင္ ေၾကာ္ထားတဲ႔ငါးေၾကာ္ေတြေပၚ ဟင္းအႏွစ္ေလာင္းၿပီး စားလို႔ရပါၿပီ..




1 comment:

  1. ပဲငပိအရမ္းၾကိုက္လို့ လာစားသြားတယ္ ျမူးေရ

    ReplyDelete