Tuesday, September 4, 2012

ကန္ဇြန္းရြက္ငပိေၾကာ္ (Sambal Kang Kong)




လိုအပ္သမွ်
 
ကန္ဇြန္းရြက္
ဆီ
ပုဇြန္ေၿခာက္မႈန္႔
ဆမ္ဘားငရုတ္ႏွစ္
ၾကက္သြန္ၿဖဴ

ကန္ဇြန္းရြက္ေတြကို ေၿခြၿပီးေရစင္စင္ေဆးပါ.. ဆီအိုးတည္ၿပီး ဆီပူလာရင္ ၾကက္သြန္ၿဖဴေထာင္းထားတာထည္႔ၿပီး ဆီသတ္ပါ.. ပုဇြန္ေၿခာက္မႈန္႔နဲ႔ ငရုတ္ႏွစ္ေတြထည္႔ၿပီး ေမႊေပးပါ.. အနံ႕ေမႊးလာရင္ ကန္ဇြန္းရြက္ေတြထည္႔ၿပီး အနည္းငယ္ႏြမ္းေအာင္ ေၾကာ္ေပးပါ.. စလံုးက ပင္လယ္စာစားေသာက္ဆိုင္ေတြမွာ အမ်ားစုစားေလ႔ရွိတဲ႔ ကန္ဇြန္းရြက္ငပိေၾကာ္ေလး ရပါၿပီ..

No comments:

Post a Comment