စလံုးမွာေနတုန္းက အရမ္းၾကိဳက္ခဲ႔တဲ႔ Hokkien Mee စားခ်င္တာနဲ႔ ဒီေန႔ ေၾကာ္စားၾကည္႔တယ္..
ပုဇြန္ေတြကို ေခါင္းၿဖဳတ္ အခြံခြာၿပီး ေခါင္းေတြအခြံေတြကို ဆားနည္းနည္းနဲ႔ ၿပဳတ္ၿပီး အရည္စစ္ယူထား..
ဆီပူထဲ ၾကက္သြန္ၿဖဴမညက္တညက္ေလး ထည္႔ေၾကာ္.. ေမႊးလာရင္ ၾကက္ဥေခါက္ထားတာ ေလာင္းထည္႔ၿပီး ေက်ေအာင္ေမႊေၾကာ္ေပး ဆားေလးနည္းနည္းထည္႔ .. ပုဇြန္ေတြထည္႔ေၾကာ္.. ရဲလာရင္ ေခါက္ဆြဲဖတ္နဲ႔ နန္းလတ္ဖတ္ထည္႔ ပဲငံၿပာရည္အၾကည္ ဆား သၾကား ပုဇြန္ခြံၿပဳတ္ရည္ထည္႔ၿပီး အိလာေအာင္ ေၾကာ္.. ပဲပင္ေပါက္ေလးကို ခ်ခါနီးမွ ထည္႔ေမႊၿပီး မီးပိတ္ အဖံုးေလးခဏအုပ္ထားလိုက္ယံုပဲ... အရည္စိုဖတ္ဖတ္ေလးစားရတာ..
ငပိေၾကာ္ထည္႔ သံပုရာသီးညွစ္စား ရွယ္ပါေနာ္
No comments:
Post a Comment